chapter 20; God created me with love.

30 May 2010

dea pening kot

Aku terkejot betol tadi, swear jude , aku terkejot. Aku buka ms budak taman aku, kira hot lah, semua kenal dea, hot gilababi , cun tahap gajah naik tanduk HAHA. Bawah picture dea, tercatatlah description yg menunjukkan dea kurang didikan agama, and dea Muslimah okie. Sejahil-jahil aku pon aku taw yg mana betol , yg mana salah. Dea letak rupa yg hot GILABABI tu, buat mcm terkejot lah , dekat description tuh tulis ,,

"my jesus FUCK you ^^"


what ? korang describe sendiri, aku diam sahaja =.='

budak ketegaq ;]

C h i b i  Si Budak Nakal
:------------:

Please lah wahai dear Chibi yg tercinta , stop lari lari , wrestling dengan Pacek Bonny , larikan bantal busukku, kacaw baby jungle, main Patrick , nangis kuat kuat tiap malam, lari bila pintu depan ada org buka, gigit kaki aku bila tengah syok online, kacau orang tengah buat kerja , bagi jatuh sikat rambot aku , main semua benda , blablablah!


stop boley dak wey ?

haha, entry khas utk kucing tercinta , Chibi maruko chian ;]

29 May 2010

BABY dah sihat. Aku rasa gila punya happy. Tangisan aku berbaloi gakk. ALHAMDULILAHHH (!)

dea sakit , ya Allah , selamatkanlah deaaa

Baby sakit. Aku relakan kalaw dea tak panjang umor hidup dengan family kami. Aku tak kisah, aku rela lepaskan dea dripada dea derita tanggung kesakitan dea. Pagi tadi okey ja, pukul 8.30am aku buat susu., then pukul 11 buat lagi. Tadi baru ja jadi. Lembik semacam. Tadi dea muntah. Takpalah, kalaw dea takda rezeki hidup lama dengan aku, aku relakan Allah jaga dea dengan lebih baik. Aku taw dea tak selesa hidup dalam rumah, selalunya hidup kat _____. Ya Allah, selamatkanlah dea, segala takdir hidup dea terletak ditangan-Mu Ya Allah. Dah nangis smpai mata pedih pedih * chow

28 May 2010

perkataan kau

Hidup aku nih penoh dgn perkataan "menyampah". Okey, mari mula dengan ayat menyampah.
  " Menyampah aku dengan budak budak Fb, Ms atau apa apa laman sosial atau blog peribadi mereka sendiri. Kadang-kadang tu taip terlalu ringkas. Celaka. Aku kadang kadang rasa malas nak suruh dorang ulang balik ayat apa yang diperkatakan. Kalau nak ringkaskan pon, jgn terlalu ringkas sgt sampai orang lain tak faham.
Ada yang tak ringkaskan, malah menambah lagi huruf huruf tertentu yang dianggap 'manja, comel babi, funky monkey'. Kononnya lah, nak buat orang senang jatuh hati. Okey, mari kita check :


Ayat betol :Apa cerita ?
Ayat celaka : Aperw cer DER ? 
Ayat betol : Kamu tengah buat apa ?
Ayat celaka : Kamooh tenga buwart aperwh ?

Ya, aku tahu singkatan CER tu. *gelak. Kadang kadang aku rasa macam ayat cacat ja. Kesian kan, orang dulu dulu penat fikir ayat paling 'cantik' untuk kita cakap harini, tapi byk dah yg ditukar dan diringkaskan. Blabla, aku cakap macam cakap dekat diri sendiri pulak kan ? HAHA , aku pun ringkaskan jugak. Saja bikin panas.


cincang kau

Internet dah jadi babi dah sekarang ni. Menyampah gila aku. Modem asyik asyik kelip ja. Padahal dah connect. Bodoh sial. 
Oke now cerita pasal malam ni. Petang tadi aku mengantok tahap semut jonggang dah. Aku pon tidor dgn heaven nya. Aircon set 16 , kipas set num 2. Heaven gila bagi aku semua tu. Then on radio, channel SuriaFM, layan beb. Tidor and tidor , dapat 1 mimpi. HAIH , lupa dah mimpi apa ha ? Lupakan sajalah na ?


Then mama kejotkan , aku pon bangun lah, off aircon, gilababi sejuk kot. Selimut dok kat bawah, hasil titik peluh Chibi maen sampai dok kat bawah. Sembang dgn abah and mama sambil tengok gelagat mama bg susu kat baby. Comel gila. Then timbul 1 cerita, sedih aku dengaq. Sorry tak boleh cerita kat sini. 11 tahun berlalu, sekarang dah timbul balik.


Aku harap semua pulih balik. Semua bersatu balik. Tolak tambah, bahagi darab , adik beradik jugak kan ?
Air dicincang mmg tak putus, wat bodoh paa pi cincang ? HAHA =.='

26 May 2010

Menyesal pi sekolah harini, tak belajaq pon. Aku pi pon semata mata nak buat Peka Science. Kalau ikotkan hati tak mai dah aih. Buat haramjadah apa tataw. HAIH. Lepas habih buat semua tu , dpat result , tulis balik kat paper , "104 celcius " , tu ja, then balik kelas , NGANGA smpai pukul 1.25pm. Bodoh gila habaq hang. Takmai pon baguih aih. 


Esok along balik umah. karoeke jom ;D  O H  M Y  G O D! 
           esok exam science sukan. Damn ittt shiyal ;P

25 May 2010

Rindu my kampong and cousins damn much :) Bila maw lepak lagi uh ? Tak sabaq tggu bulan 11 nihhh. Rindu ampa tahap celaka. :) 

gila kau

Sejarah susah. Fcuk gila kot. Menyampah betol aku. Masok bab 1 smpai bab 3. Hentam kromok jawab jelah kan. Benggang betol la. Then bila dah "abis" jawab dengan celakanya, aku pun tidor. Wahh, heaven gila boleh tidor. Bangun tidor aliff cakap :


Him ; ten , hg buwat apa tu ?
Aku ; awat nya ?
Him ; tidoq sampai baju basah.
  - aku pon celapak lah cari nad , tanya dea , syiket je pon , bukan basah lencun , smpai leh wat kolam, gelabah je kau aliff. ;/
Aku ; peluh lah , panas ni ( smbil tunjuk2 kipas )  HAHA ,


Entah , aku tak malu ditegor dgn budak laki , kadang2 lepa tgoq tdung aku tak jadi. Its oke. Member i je nyah. Ada yg malu malu taik anjing bila budak laki tegoq, aku normal je. Semua sama ja kod kan ? HAIHH. 


Esok cuti exam. YEHAAA :) Tpi hari khamis ni smbong balik. Mana cukup wey ? ;0

24 May 2010

sayang kau

tired , tired and really tired jaga baby jungle. Asyik teriak nak susu. Im big mommy lah sekarang. HAHA, kena bancuh susu lah , bg dea tidor lah, everything on me! But its oke, sronok jugak jadi mommy kucing nih. 


Harini start exam. Paper BM 1 & 2.  NAHH, jari aku lebam terok kot. Satu karangan nak 350 perkataan lah, 250 lah , kalaw kurang nanti kna ngn cekgu , kalaw lebih pon kena, damn S H I T. 


Tadak apa jadi harini. Reach school at 7.20am , perhimpunan, talking about BABY JUNGLE with nad in the classroom , jawab exam , then eat eat and eat , smbong balik exam paper 2 , then balik. tadi time call abah , lawak betol :


aku : abah, adik dah balik , mai amik nah.
abah : sat na , abah tgh bg susu ni
aku : HAH ?! what ? menyusu ?
abah : haa , bg susu kat bby nihh.
aku : haa oke, bai.
abah : k.


haha, abah kena bg dea minum susu lah. tidak tu job aku & mama. :P
nvrmind , along balik khamis nih. Wee ~  leh ajak dea jalan2 ken ? 
byebye people


(esok paper sejarah and bi kot) lupa lah =.=' 

23 May 2010

i dont know whats going on between me and him . please lah , kawan sudah cukop kan ? u hot , u smart, u rich, but i ? just a simple girl , silly, and poor. we didn't meant to be together right ? stop talking about LOVE. u lebih layak dgn yg lain. :) thank you and bye.

new member :)

dapat baby cat baru , nama : Jungle :) 
wee~ comel comel comel and comel gila.

p/s : chibbi jeles!

HAHA, no lah baby, kami x lupa aih kat kamu. 
<3 semua.

21 May 2010

next week exam

Next week start exam. Tak ready apa2 pon. Keja on9, tgk tv then tidoq. Target nak dapat anugerah, tp perangai semakin terok. Haish. Mybe away 2 minggu kot. Lepas exam cuti 2 minggu. Tadak plan nak pi mana2. Dok rumah, goyang lah apa2 yg boleh digoyang. HAHA.

Tadak cerita apa nak habaq. BABAI.

19 May 2010

Much better than yesterday.

Tadak histeria dah! YIHAAA :) Semangat pi sekolah dah berkobar kobar ;P wek. haha. Tataw g esok camna, kan esok cukup seminggu sekolah kami kena. Esok baca Yassin. Hopefully tadak apa yg terjadi lagi.

Haram sguh, sakit kaki gila babi.Pasal semalam la, kena ketuk ketampi sbb tak pakai baju senaman. ISH. Nak turun tgga pon macam tok nenek dah, ustazah pon tegoq tadi. HAHA ;)

Aku benggang btoi dgn budak kelas aku, asyik buat suara lembut. Padahal laki. Tadi aku tgh benggang, dok buat suara mcamtu, kan dah kena sound. Ponen ka pa ? HAHA, padahal suara dea oke ja. Aku benci betol bila dea dok buat suara macamtu. FCUK hang lah bodoh.

Maw off, nak tidoq sat. Doakan esok yg terbaik ok ? Love ya, Atyn Roslan


18 May 2010

Tiada apa yg jadi harini , semua sihat walafiat. Tiada histeria terjadi, tp rasa-rasa nya hantu tu semakin mengganas dalam aksi yg sgt perlahan apabila "ia" telah mengigit seorang pelajar yg sedang membaca buku di pusat sumber. Kemudian, seorang lagi mangsa yang mahu dikenali sebagai Pidot,16, dia telah dicakar oleh lembaga tersebut awal pagi kelmarin. Kami berasa cukup tenang pada harini dan kemudian kami menari nari di kawasan sempit sekolah tersebut sambil diperhati oleh semut semut dan tanaman tanaman yg terdapat disitu. Saya yg mahu dikenali sebagai Mangsa Perut meracau apabila perut saya tiba tiba memulas. Bukan kerana saya datang bulan, tetapi mahu berkhidmat kepada tandas. Saya terlalu takut sehinggakan saya tahan buangan saya sehingga tiba dirumah. Melaporkan : Karam Timbul Atyn Roslan
haha!

17 May 2010



See, i told ya. Kawan aku cerita lebih details pasal histeria harini 17MAy2010. Idont know what they do. They should close that "freaking school for a while! Everybody scared. Aku apatah lagi kan ? Dont be silly lahhh! :0 HAISHH
Aku add budak cina tu balik. Aku wish aku dapat 1 lagi peluang :'( damn shit, rindu dea ohhh.
Dahla letak picture baru, damnnnn dea smakin ensome :] haha , dahla muka cam Chen Ji yg pemain badminton negara China, tp dea jaoh lagi ensome :) haha psttt, sory -______-

16 May 2010

sepetang YM

HAHA, best gila ym dgn Nisak & Syaukat. Gelak tak henti2. Kat sekolah pon macamtu gak, kalau jumpa ja, msti gelak. Tgk ni, imaginasi mereka cukup tinggi. :) Aku pun dah terbawak2. haha =.=
Bosan gila harini. Ajak mama pi tasek takmaw pi pulak. Kan bagus kalaw birthday aku bulan Jan, nie tak, bulan Oct kot. Tension betol. Dok umah kerja tido, online, tgk tv, main kucingg! Erghhh, rasa macam nak meletup sudaaa! STRESS GILA BABI!

15 May 2010

kejadian 13 mei berulang lagi harini , 15 mei. Kenapa ya agaknya ? sguh mencemaskan..

14 May 2010

love

video

-Please switch on your speaker, we hav a great song here-


haha! muka mmg takbuleh blah time ni.
location: kampong
with: wani ,
waiting; pizza hut ;P 
yumyummmm.

13 May 2010

13 Mei

Aku mintak maaf sbb lama tak post entry2 baru. Pc baru smpai. 13 Mei yg cukup menakotkan. Setiap hari khamis sekolah aku buat bacaan Yassin. Tadi time Perdagangan ckgu BM masok untuk gantikan ckgu PERD yg ada hal. Tengah kami dok buat keja sendiri, dgr org menjerit. Memang dah agak akan berlaku jugak histeria. Orang cakap budak yg kena rasuk tu smpai berdarah kat muka dea. Aku pon tak agak sebab apa. Aku yg dok dalam kelas meremang bulu roma, rasa seram sejuk ja bila terdengar budak baca surah Khursi guna mic, bagi 1 sekolah dengar. Budak yg kena rasuk tu meronta2. Then cikgu hantar dea balik umah. Time nak masok kereta cikgu tu, dea dok tunjuk2 tempat parkiing kereta, dea cakap "ada hantu, ada hantu!". Then kawan dea paksa dea masok lam kereta. Aku dapat sumber yg kurang pasti, katanya, time cikgu tanya rumah dea kat mana, dea cakap rumah dea ada 2 . 1 kat belakang sekolah ( tempat yg keras kot ) , 1 lagi tak pasti.

Lepas hantar dea balik, ingatkan dah reda keadaan. Rupa2nya ada lagi budak kena. Aku, Ila , Nad lari pi kantin. Kebetulan time tu dah rehat. Aku and Ila puasa. Nad pi beli makanan. Aku dok dgn Ila , then :

Ila : atyn, aku sejuk lak.
Aku : rilek aa , aku pon sejuk.
( then Nisak mai dok tepi aku, kiranya aku dok tengah la antara Ila and Nisak)
Nisak pi jumpa kawan dea, Ila pegang tgn aku, aku tengok Ila, dea oke lagi, time aku tgk budak2 kena rasuk, Ila menjerit. Tangan dea still pegang aku, aku lepas! Aku tepis tgn dea sbb aku terkejot. Aku lari pi belakang, dea dah meraung, mcam nampak something. Smbil tgn dea dok tutup telinga. Then ada kak form5 datang tenangkan dea, nasib baik ayah Ila cikgu kat sekolah tu, ayah dea bwak balik kot. Bodohnya aku lepaskan dea, tapi aku dah takda pilihan lain, aku lemah, aku takot , aku terkejot. Nisak dah nangis. Nad pon sama..

Aku cuba tenangkan dorang. Dorang ok. Semakin banyak budak kena rasuk. Pi surau, aku baca yassin, semua budak perempuan baca Yassin. Then dorang bawak budak kena rasuk dok kat surau, semakin berjangkit, semakin ramai yg menjerit. Kami kena keluar surau. Time dok luar surau, aku dengar budak menjerit, bunyi dah lain. Aku nak teriak semua ada, tapi aku kena kuat! Kalau aku nangis, aku lemah, benda tu senang masok. NO!

Setakat ni jumlah kena rasuk dianggarkan 28 orang, cikgu pon kena. Aku cerita kat abah, abah cakap "dea" mengamuk sebab baca Yassin la. Betol aku cerita kat korang, setiap hari Khamis, waktu Perd mesti akan ada yg kena. Mama suh aku amik cuti hari Ahad ni. Nak demam semua ada ni. Rasa badan mmg lemah. Aku takot stay umah sorang2 sekarang. Tdi baru habes baca Yassin lagi. Aku baca sekuat hati. Atyn mampu kan hadapi semua ni ? Hope so..