chapter 20; God created me with love.

03 December 2012

Just a fate x

Assalammualaikum..

Jumaat lepas aku ikut Kakak pi shooting orang kahwin.

Let's skip this, just straight to the point because i'm too tired to tell you le whole story. Sorry babies.

Waktu nak makan tu aku rasa macam kaki aku pedih pedih. Aku tengok kaki, dah bengkak macam ada semut gigit.

"Oh okay ja tu, semut ketit satgi hilang lah", kata aku dalam hati. Acewah tsk tsk.

Tempat kenduri tu pulak hidang air tebu. Peh memang best la kan penat seharian ambik gambaq boleh rest minum tebu huhuhu (n.n)v

Then pi lah shooting outdoor pulak. Dalam kereta memang aku sesak nafas. Tak boleh nafas. Aku rasa memang pasal air tebu tu. Haih. Tapi aku gagahkan jugak. Peluang camni bukan selalu datang kan.

Lepas tu bermulalah adegan aku gatal satu badan. Allergic kot. Memang macam nak sumpah seranah tapi fikir fikir balik ni semua takdir ketentuanNya, sapa aku nak melawan kan? (u.u)

Waktu allergic tu aku berfikir sejenak, mungkin aku makan ayam lama kot. Tau tak ayam lama? Haaaaaaaaa kalau tak tau tu buat buat muka tau jelah ye? Malas pulak aku nak layan mekeme ni.

Kakakakakakakaka.

Lepas tu balik mandi, sabun badan dengan dettol sebanyak yg mungkin lepas tu allergic tu pun pi jauh jauh. Yayerrrrrrrrrrrrs!

&&& aku tengok kaki kiri yg dikatakan semut gigit tu, bengkak.

Dan sampai sekarang kaki aku bengkak. Semalam dah pi jumpa doktor, doktor suspect ulaq patuk. Kakakaka you're so funny lah. Kalau ulaq dah lama aku terlentang pengsan selama mana yg boleh. Kikikiki

Sekarang dah makan ubat & tunggu jelah apa yg terjadi nanti.

Nah tengok pictures ni.










My kaki kiri oh god me cant tahan to see this 

Dalam sakit kaki ni, hari Ahad tu aku sempat pi interview tau. Haaaa jangan memain uols! Hihihi

Take care. xxx



2 comments:

aidalaveto said...

kak atyn interview qoja ape?

Atyn Roslan said...

Kerani ja sayangs :3 x