chapter 20; God created me with love.

17 October 2011

My suprise birthday partay!

Assalammualaikum.

As you know, (you know ah?), my birthday party on Oct 17. Here some story i would like to share! =')

Kelmarin Nad & Wani nak tumpang duduk rumah saya sebab Nad's daddy tak boleh ambil dia kat sekolah. So kena bertumpangan dekat rumah saya. Saya on ja. They acting like nothing. Seriously saya tak rasa akan berlaku apa pun. Kurang hajoo!

So after we had a lunch, kami semua tidur la. Saya taktau pun depa duaorang tu tak tidur, tengah dok connect senyap-senyap dengan yang lain nak kenakan saya. Patut la bila saya nak baca mesej si Wani, dia tarik cepat-cepat phone dia, sebelum ni okay ja.

Masa saya tidur tu boleh pulak tersedak teruk. Saya pun batuk la coughhhh coughh coughh! Depa dua pun macam gelabah takut. Saya tak rasa apa pun masa tu. Lepas tu Nad mintak phone rumah sebab nak call mak dia. Saya pun bagi jela, suruh dia guna fax tu. Lama jugak dorang menyepi kat luar bilik sedangkan saya tengah sedappppp gila tidurr. =.="

Saya pulak macam tak sedap hati keluar tengok Nad. Yang Wani ikut saya kemana saya pi. Seriously masa ni pun saya buat taktau lagi. Saya keluar tengok Nad, Nad cakap dia saja nak tengok ayam katik kat luar. Saya pun terus blah masuk bilik sebab saya macam letihhhh semacam. Mungkin faktor cuaca panas jugak kot.

15 minutes later mama panggil gelabah gila! Dia cakap ada benda kat luar rumah. Saya hanya berpakaian macam orang baru balik sawah bendang, dengan pakai kain batik & t-shirt keluar lah. Masa nak keluar tu, saya ternampak Harith tengah berdiri depan rumah! OMGGGGGGGGGGGGGGGGGG! Memang sangat gila! Dengan tudung tak pakai, kain nak tercabut, saya terus masuk rumah pakai baju lain. Hahaha. Seriously masa nak sarungkan jeans, tangan saya terketar-ketar. :'|

Lepas tu bila keluar, Nisak pegang kek cakap "Happy Birthday". Gila! Hahahahaha. Lepas tu pakat baling water balloon sampai saya basah lencun! So here some photos!

Muka lapar penyapu
Fav picturesSo thanks a lot kat semua yang terlibat nak buat suprise ni! Memang terkejut gila kot. Tambah pulak bila Nisak cerita sebenarnya dia nak suruh abah call capital D datang pegang kek. Swear saya sebak. Hahahahaaha. Galakkkkkkkk!

Dah dah dah, tak larat nak cerita dah.

By the way, saya nak ucapkan terima kasih sangat-sangat dekat semua yang terlibat dalam menjayakan upacara terkejut ni. Saya juga nak ucapkan terima kasih kat semua yang post wish-wish tu kat wall saya. Terima kasih!