chapter 20; God created me with love.

01 January 2011

Selamat datang 2011

Assalammualaikum.

Sedih aku tinggalkan 2010. Macam-macam halangan, kenangan, makanan yang aku rasa. Makanan tu saja gedik nak update jugak. 2010 jugak tahun untuk aku 'honeymoon'. Tak payah fikir pasal exam. Tak payah fikir pasal keputusan. Dan juga tusyen. Lebih senang aku cakap, rileks je sepanjang tahun. Tusyen pun aku tak daftar.

Dah datang 2011, aku harap apa yang bakal aku hadapi semua ni aku ada kekuatan yang kuat. Aku takmau dah macam 2010. Biar aku dengan family aku saja tau. Macam-macam kami dapat. Manis & pahit. Baru tau yang mana kawan, dan yang mana barua. Sekarang aku kena hadapi kehidupan mendatang dengan membuka mata lebih luas lagi. Kami bukan bola, senang disepak sana sini.

So, terima kasih Allah buka mata kami, bagi kami segala ujian yang cukup hebat. Kami tau semua kejadian sebelum ni ada hikmah. Semoga 2011 merupakan tahun 'Luck' untuk kita semua.

Selamat tahun baru. Dan selamat juga kat aku yang kena SPM ni.

Okay bye!

3 comments:

HONEY bee said...

selamat maju jaya! semoga hang success tahun ni... InsyaAllah :)

Atyn Roslan said...

yeay! sama2 maju jaya! :D

Kasim Ahmad said...

selamat thun baru gak :)