chapter 20; God created me with love.

11 December 2010

Lain kali fikir dulu sebelum cakap..

HELL-O


Dah lama aku Like pages SAYA TAK SUKA MATA PELAJARAN MATEMATIK DAN ADD MATH!! ni. Dari bulan July lepas kot. 


Setelah lama aku buka pages ni, malam ni dapat cahaya kot teringin nak buka. Lepas buka aku tengok lah wall-posted aku yang lama-lama tu. Lahhh, ada orang komen rupanya. Siap ada yg Like lagi tu. Bukti mereka sokong aku tak suka subject ni.


Aku tulis dekat wall pages ni macam ni : 


Bnci gila dgn math. xpenah dapat A. buu mathhh~ :P

Lepas beberapa bulan sampai malam ni, aku buka balik wall-posted aku ada orang komen. Sorang komen macam cilanat, sorang lagi sokong aku, sorang lagi Like apa yang aku cakap. 

click untuk tumbesaran sihat

Haa poyo kan mamat ni. Dah aku tak suka, aku cakap jela. At least aku jujur yang aku betul-betul fed-up dgn math. 


Bukan semua orang terror dalam semua subjek. Nak buat macam mana aku lemah dalam subject ni. At least tak payah la bangga cakap orang bodoh. Bukan semua orang pandai pun. Kepintaran seseorang manusia ada hadnya. 


Orang yang bodoh ja cakap orang lain bodoh. Ada paham?

9 comments:

keahfauzan said...

haha . laki tu x toqah kot atyn . cm taik dok x dok maki oqang . oqang yang suka maki2 ni budak2 .

Lady not Gagap said...

haha saja pon keah. laki tu xdak life. nyampah. kat semua wall-posted pages tu dia kondem. shit gila. haha

Bazilah said...

woh panas betul comment2 itu haha.

Aweyn said...

llki tu terer math kot..tu yg die 'attack' u. sbr ea :)

Lady not Gagap said...

bazilah ; haha, yg mana? atyn ke dia ? huaa~

Lady not Gagap said...

ohh awin ; haha, tgh sabaq ni. rasa macam nk attack dia balik ja. -,-

HONEY bee said...

kalo org bercakap tanpa berfikir macam tu la jadinya...

isma said...

uiksss camtuh pun leh jadi isu eh?tp i nak bgtau i suka math but it doesn't mean i terer math. average je ;p

Lady not Gagap said...

fira ; budus namanya tu.

isma ; ;)