chapter 20; God created me with love.

15 December 2010

Jalan kat rumah yg agak 'keras'..

HELL-O

Tadi dengan nada agak menggoda, mama suruh aku pergi beli roti. Around 9.40pm macam tu lah. Lapar katanya. Lepas aku tengok Seekers tadi, terus aku start motor pi beli roti. Apa macam ? Baik tak aku ? Kah3.

Barisan rumah aku ni agak keras. Tambah rumah hujung tu, lagi lah keras sikit.

Tengah aku dok seronok bawak motor, datang satu feeling agak seram lah pulak bila lalu tempat tu. Tiba-tiba teringat part Seekers yg kena rasuk tu.

Haih, masa-masa cemas macam ni lah nak teringat benda-benda tu bagai. Aku masih steady, teruskan bawak motor, sampai je kat simpang tu, ada benda melintas,







bukan yang ni..









Cis, kucing rupanya.    Jangan marah ehhhhhhh. Keh3.

4 comments:

Aweyn said...

oh okeh fine. ingatkn antu ;p

Lady not Gagap said...

hahahaha! :P

ngeng kan saya? :D

HONEY bee said...

hahahaha :D

Lady not Gagap said...

gelak tutup mulut! :D