chapter 20; God created me with love.

20 December 2010

Hantu Kak Limah Balik Rumah

HELL-O

Ok, sekarang banyak blog yg terbitkan entry pasal SAYA GAY..SAYA OKEY.. Ramai blogger prihatin sebab post entry macam tu. Tapi aku bukan nak cerita pasal Gay tu, bagi aku, Gay bodoh tu saja nak buka pekung dibontot sendiri.

Semalam aku pergi tengok Hantu Kak Limah Balik Rumah. Sumpah terbaik gila cerita tu. Tahniah Mamat Khalid sebab berjaya buat aku gelak dari mula cerita sampai habis. Semua pelakon cerita ni gempak gila. Tahniah lagi sekali buat pengarah sebab pandai pilih pelakon. Aku suka kat Johan & yg lembut tu. Hahahaha.

Terbaik

Aku nasihatkan korang yg tak tergelak lagi setakat sekarang, pergilah tengok cerita ni, kot satgi sampai tak boleh stop gelak. Hikhikhik.

*Semakin rasa takmau blogging dah la. 

2 comments:

HONEY bee said...

"cerr... criter... cerr... criteerr..." hahaha. sy suke ayat tu!

Lady not Gagap said...

hahahaha. :D