chapter 20; God created me with love.

11 August 2010

party in class 4a

entry kali ni rasa nak tulis short form. boleh tak ? boleh ? apa, tak boleh ? kesah sangat ka ? heh.

tadi buat jamuan. jamuan agak gila. calet-calet kek pulak atas baju. adoii, dahla kek coklat. please lah wey, kita budak sekolah lagi. nanti kat luar kita main yg lagi heavy okey ? best sangat-sangat.

banyak lah dorang bawak, mee goreng, ayam KFC wannabe haha, kek, salad and banyak lagi la. even ada sorang dua yg pulon sangat ambik bawak balik, dahla ambik banyak. bodohhhhhh sial anjinggggggggg, tak reti ka orang lain pun nak kedarah jugak wey! pikiaq perut stokin hang ja kena isi, perut orang lain tak ingattt? eee, dasar kekurapan.

then lepas habes semua tu, cuci kelas. adoii, letak sabun sampai satu botol. mandi kat sekolah lah harini. gila betui. btw, kasut b-first i sudah masok airrr. haha. naseb baik tak busuk. HAHAHA! then ada ceramah pasal ramadan. gila kot, kelas kami biarkan macam tu ja, penuh sabun. haha. jenuh budak petang nak cuci. hampeh.

thnx u guysss. aku cinta betui dengan harini punya date, 10 august 2010. thnx sangat-sangat. i really enjoyed tht moments. for nad , jerit lagi sekali boleh ? i miss tht. hahahha!

2 comments:

diriku said...

he2..klu semua bwk blk,mmg xcukup lh..

atynroslan said...

a'ah. memang tak cukup pun. rasa cam nak tikam kepala dea guna pensil ja. :D