chapter 20; God created me with love.

06 August 2010

layout baru.

tadi post, lepas tu delete. meluat gelap gelita ni. bagi ceria sikit. bagi hat kartun-kartun sikit. baru kena dengan jiwa. tuih.

benggong la. boring tahap gaban dah ni. tak tau nak buat apa. bila aku online, ada saja orang suruh aku tidoq, apa masalah depa aku pun taktau.

awat taktau semakin hari aku tak sabaq nak menanti untuk hari esok. aku tau apa yang bakal terjadi esok tak semestinya bahagia, tapi entahla, aku rasa sangat tak sabar.

mungkin nak puasa sama kot.

2 comments:

MOFASAD said...

kalau boleh WORD VERIFICATION nie kasi takde

senang :)

atynroslan said...

oke siap. lagi ?