chapter 20; God created me with love.

23 April 2013

My name.

Assalammualaikum.

Why Atyn? Why not Aten, Atin, Areten (kinda stupid suggestion), Fatin, Faten, what else? Ugh.

Hello guys! How are you? Me just doing so fine. PRU 13 is around the corner. Fyi my family & the jirans is really busy berkempen & of course we supporting Barisan Nasional. Yes, undi adalah rahsia tapi siapa nak rahsia dah zaman sekarang kan? And we are one of them (yang takda rahsia). Lol.

Okay, back to the tajuk. Awat Atyn Roslan? Kenapa bukan Affaten Roslan? Fatin Roslan? Faten Roslan? Blablabla. I find it very weird. I don't know why. Mungkin sebab aku guna Atyn Roslan ni sejak dari Myspace until yeah, i'm here right now. Dari PRU ke 12 sampai yg ke 13. Cer kira berapa tahun dah.

Dah tu takkan aku nak tukaq nama aku kan? Rasa janggal gila. I asks myself, why "Atyn"? Awat kena ada "Y" & guess what? I can't find that answer for god's sake. Hahaha. Serious aku macam taktau pasaipa aku eja macam tu dulu & yes aku salahkan diri sendiri sebab letak Y instead of E or I. I'm sorry, my fault.

Disini aku nak tegaskan yang aku memang tak-bajet-jadi-urban-ka-matsalleh-ka(kalau ada yg berfikiran sebegitu)-or-apa-apa-jelah, ketahuilah sebenaqnya aku takda niat pun & bila dah lama guna nama ni aku rasa selesa dah. Sorry malas betei nak tukaq jadi "Faten Roslan". Ew.

Okay, back to PRU13 part, moh kita layan gambaq sekeping dua boleh tak? Ni gambaq waktu malam first. Calon Adun Jitra datang melawat & memberi sumbangan utk Bilik Gerakan taman kami. Thank you so much Paktam! (: x







Sorry sebab gambaq sikit ja. Aku malas nak transfer. Ni waku malam first berkempen, now lagi meriah. After that night, orang orang Paktam datang hantaq banner pulak. & semalam depa mai hantaq banner, bendera, baju pemuda, topi BN & air mineral. Thankssss. Alhamdulillah. Rezeki~ So kalau ada yg nak datang melawat, datanglah ke Taman Seri Aman. Hehehehe. Hidup Barisan! (: x

Take care! x

1 comment:

Aida Najwa Nandzori said...

HIDUP BN! yeahhhh. tapi nampak gila semangat org taman kak atyn :D