chapter 20; God created me with love.

16 September 2012

Malaysia

Assalammualaikum.

Aku anak Malaysia & aku bangga jadi rakyat Malaysia.

Apa yg menariknya Malaysia? Apa kelebihan Malaysia berbanding negara lain? 

Hai semua! Aku Atyn Roslan nak cerita pasal uniknya Malaysia. Okay, nampaknya penulisan aku kali ni sangatlah formal, ini kerana apa? Kerana aku orang Malaysia dan orang Malaysia bertuturan sebegini, penuh dengan lemah lembut & adab sopannya.

Okay, enough with that Atyn.

Har har har. Harini kan Hari Malaysia, aku nak ambik kesempatan ni nak update pasai Malaysia la ni. Bagi laluan bagi laluan, Atyn Roslan nak lalu. Kihkihkih.

Okay, let's start!

1. Perayaan 
Kita boleh raikan banyak perayaan sebenarnya. Kalau awak tu cukup 'buta', awak takkan nampak semua ni. Eh tetiba. Hahaha. I mean, tengok, kita Muslim pun kalau agama lain contohnya India & Cina sambut Deepavali & Chinese New Year, kita pun cuti. Ini kerana apa? Sebab kita 1Malaysia.

2. Makanan
Haaa ni sapa tak suka makanan Malaysia ni mai aku lempang dia guna batang mop. Har har. Kita ada budu, kita ada tempoyak, laksa, satay, peneram, nasik kerabu & macam-macaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam. Kalau update pasai makanan dekat Malaysia ni, sampai Blogger.com ni pencen pun aku rasa tak habis lagi. Sapa tak suka makanan Malaysia tu memang dia tasteless la. Ryan Higa pun cakap "food in Malaysia is truly amazing". Haaa hang nak apa lagi kan? Hahahaha

3. Tempat percutian
Ni ada dalam wishlist aku nak pi jelajah Malaysia tapi taktau bila. Kahkahkah. Tunggu nanti InshaAllah kalau duit banyak aku pi la muehehehe. So far ni tempat yg masih belum aku pi ialah Johor, Kelantan, Teranggu & Sabah ja, yg lain Alhamdulillah dah sampai. Paling teringin nak pi Sabah. Pulau Sampoerna paling aku hajati nak pi pun.

4. Budaya
Banyak gila budaya yg kita ada dalam Malaysia ni. Nak sebut kat sini macam aku kata tadilah dekat bab makanan tu, sampai blogger ni pencen pun tak habis aku menyebutnya. Hahahaha.

5. Kaum
Kita ada banyak kaum. Semua ada, nak apa? Sebut ja. Hahaha.

Aku taktau dah ni, otak jem sat. Sampai situ ja kot aku update sebab taktau dah nak taip apa. Kalau sesapa rajin tolonglah update dekat komen entry ni.

Sebenaqnya aku up-kan entry ni sebab aku nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Malaysia buat semua warga Malaysia.

Aku bangga jadi rakyat Malaysia & bersyukur sangat sebab boleh hidup kat Malaysia tanpa bangun pagi-pagi fikirkan soal perang & sebagainya. So bersyukur lah sikit, kita generasi merdeka. Tak payah susah-susah berperang dengan penjajah. Thank you Allah for everything.

May Allah SWT bless Malaysia.

Happy Malaysia Day!!!!! 


1 comment:

Anonymous said...

[b][url=http://www.shoesonlinesales.co.uk/]louis vuitton outlet[/url][/b] Hair coloration is another critical issue. Coloring is dependent on the complexion. Honest on the lookout folks can go for many shiny color and darkish complexioned people today can use shades like dark brown, burgundy, copper. In today aggressive entire world of retail, several retailers are utilizing exterior marketing and advertising systems designed to catch the attention of new business. Sad to say, the price can be quite superior with very little return on investment. What exactly is generally misplaced within the mix will be the fact that it could be much additional cost effective to possess a loyal customer base that returns all over again and again alternatively than continuously trying to get another new consumer.

[b][url=http://www.bestlouisvuittonukstore.co.uk/]louis vuitton uk[/url][/b] They wished to retire and dwell out while in the hill region. They went to your foreclosure auctions. In the auction they purchased a great deal for five hundred,000. To possess a successful fundraiser you have to perform some investigate of the most inventive fundraisers for schools and also have a company system in position. Spare a believed for what purpose the resources are increasingly being raised and what exactly are the expenditures for being incurred to undertake the fundraising. You could browse the internet for suggestions and see whether they match into your plan or not.

[b][url=http://www.bestlouisvuittonukstore.co.uk/]louis vuitton uk[/url][/b] Staying effortlessly angered or irritated is an excellent method to punish yourself. It raises your blood pressure level, and has a tendency to develop pointless issues with other folks. Anger interferes with obvious thinking, and staying irritable makes it unpleasant and tricky for other individuals to work or socialize along with you.
If as an example perform information is certainly not a person distinct thousand-dollar worthy of of backpack, it TMs not the genuine posting. Furthermore there are actually continue to many very effective ways to individual a sensible a single within a substandard counterfeit. Absolutely everyone just ought to be conscious of and high whenever come up with a decision going to buy just one.

[b][url=http://www.cheapuggbootssalenow.co.uk/]ugg boots cheap[/url][/b] Hermes pouches are frequently the extensive list of Perfect Extravagance Resolutions in the world. Carrying highly-priced jewelry owning christian indicating is usually a soundless as well as required choice for numerous to show and in many cases announce presently there trust even though carrying out her or his ordinary lifetime. Your instrument's status sprang way ahead of described audio..
I just graduated from highschool nevertheless. And that i handed the college entrance exam so I am heading to go to a neighborhood faculty. I'm even now heading to stay in your own home.. As a borrower, in addition, you have the role to participate in in which you really should current a totally genuine personal loan software ahead of the financier. Never test to present falsified representation within your finances prior to the financier due to the fact it will just make the loan approach a elaborate and important affair relatively than becoming simplified and fast. Make sure that you get rolling during the appropriate way..