chapter 20; God created me with love.

03 June 2011

Terima kasih rakan FB

Assalammualaikum.

Entah kenapa aku terharu sangat dengan komitmen yang aku dapat dari rakan FB aku. Sumpah aku tak pernah rasa macam ni. Everyone take a good care of me. Kalau aku sakit sikit ja, mesti ada yang tanya. Selain tulis kat wall, dorang still IM aku tanya condition aku macam mana.

Mau lenguh aku taip nama sorang-sorang kat sini. Tercabut tangan aku. Sebab ramai sangat. Tapi dalam ramai-ramai tu, ada sesetengah orang yang aku anggap rakan maya yang paling aku sayang. Yang kenal dah lama, yang baru kenal pun ada.

Entah kenapa malam ni, ramai yang ramah dengan aku. Even pelakon Makbul pun komen dengan aku ( kemain ). Alhamdulilah. Aku bersyukur sangat Allah bagi peluang aku rasa nikmat berkawan.

So aku nak mention sikit lah nama dorang dalam ni. Bagi yang takda, anda still ada dalam hati aku. Jangan kecik hati, tamau tamau tamau tau?

Teheee! Mana boleh! Nanti cakap aku tak adil pulak kan? Aku sayang semua lah, so takkan aku nak pilih kasih letak nama orang yang aku rapat ja. Sebab...


MY FB'S FRIENDS!

2 comments:

Mohd Shukri Fadzillah said...

haha.. kawan beribu xpe... tapi jgn percaya 100% ^_^ unless you really know them or semuanya adalah sahabat.

Atyn Roslan said...

yeap you right! btw, terima kasih! ;) komen sgt pintar.