chapter 20; God created me with love.

04 December 2010

Ai hate this part.

HELL-O

Banyak pulak masalah timbul sekarang. Pening aku dibuatnya. Sampai nak online pun takda mood. Nak update blog pun lagilah aku takda mood.

Sekarang 'mood' facebookers kan, ialah tag birthday calendar. Haish, banyak pulak calendar. Sampai naik juling aku dok tengok tarikh-tarikh kat situ. Tujuan depa memang baik, tapi kadang-kadang aku rasa rimas. Please lah weh, stop it.

Tak birthday calendar, tag kat aku gambar duit yang banyak hasil daripada bisnes online depa kat Facebook. WTH ? Bisneslah korang, jangan kacau aku.

Hm, banyak entry aku merungut. Lantak lah. Takda 'modal' sudah. HAHAHA.

Okay bye, start hari Isnin, bermulalah perjalanan hidup tanpa along. Dia dapat kerja kat KL.

So esok aku EXIT dari Kedah, jumpa kamu orang dekat Kuala Lumpur yah?  OK BYE.

2 comments:

Anonymous said...

Goodbye wey!

HONEY bee said...

taw xpe. penuh dh tagged photo! >.<