chapter 20; God created me with love.

20 August 2010

tak bermakna aku sombong

aku cuma nak bagi pendapat. aku tak marah. aku tak benggang. dan aku langsung tak bermaksud buat entry ni semata-mata nak bagi seseorang tu terasa. aku mintak maaf dulu kalau ada satgi kot-kot yang terasa.

kadang-kadang aku bukak blog, tengok kat shoutbox, ada stalker terbaru. terima kasih sebab singgah. yang buat aku rasa sikit cacat, bila ada saja stalker suruh aku view blog depa, and then suruh follow. (bagi yg berkenaan, jangan terasa anda sorang ja buat, ramai lagi sebenaqnya, so jgn terasa sangat lah ye, kalau nak terasa pun takpa, ambik pi sorang sedaih)

ni cerita dulu, ada hat suruh aku follow blog depa, sampai last-last aku giveup, pi jugak follow. maknanya depa dok push aku suruh follow. adoii, hat ni yg aku cukup tak berkenan ni. haa tudia, kedah pekat keluaq dah habaq mai. haha.

dakla, maksud aku jangan dok push aku sangat suruh follow, ni tak cukup dekat shoutbox, siap hantaq komen suruh follow. nak mampoih ka apa? ikot suka aku la nak follow ka dak. sebab memang prinsip aku berblog, orang follow, aku follow dia balik. bukan maksud aku sombong dan hidung tinggi ok?

so harap-harap ada orang baca dan amati betui-betui entry kali ni. senyum sikit, :)

4 comments:

Fieqa said...

Yup yup. Betul. Kita rasa annoying kan, bila orang suruh buat mcm tuh. Pd fieqa, fieqa tahulah nk buat ape kalau org dah folo blog kte. Em, lagipun dia paksa lagilah menyakitkan hati. Hehehe =P

amy mya said...

follow aku weyh .
hahaahhaa
*gatai nak jadi salah sorang dari mereka tuh *

hana nabihah said...

heheheh..nak wat cmnekan..saba je la dgn org mcm tu :)

atynroslan said...

yesss. setuju sangat dgn fieqa. thnx lahh. bukan sombong, tpi ikot suka kita la kan nk follow ke tak. kalau kita nk follow tu, bg ada rasa ikhlas. ni buat semata2 dipaksa, tak guna jugak kan.. :)


amy : hang gedikk :) haha

hana: ya. thnx sebab memahami. :) weee