chapter 20; God created me with love.

21 August 2010

lutut oh lutut

tengah sakit lutut. shit. kalau sejuk ja mesti jadi. akibat dari tahun 2008, sampai sekarang aku rasa kenerakaan benda celaka tu.

masa tu ada merentas desa. pagi la. around 8.00am dah bertolak dari rumah. masa nak bertolak tu memang tak sedap hati dah. i know its gonna be something bad. tapi teruskan jugak. masa mama hantaq aku, memang banyak benda yg buruk terjadi. pi pam minyak, minyak tak masok la. then kena patah balik pi stesen tu. cakap dgn tukang counter tu punyala lama, bodoh anjing takmau percaya.

lepas dah selesai, mama terus hantaq aku. dengan sedikit badmood la.

masa warm-up tu, rumput lincin sebab semalam tu hujan lebat. apa lagi, aku pun terjatuh. bunyi macam ranting kayu patah, rupanya tempurung lutut aku terkoyak. shit tak ?

berbulan-bulan jugak dapat cuti. seronok memang ah, tapi boring. and then sampai sekarang kalau hujan atau sejuk aku tak boleh pakai seluar pendek, kalau bercangkung lama-lama, memang rasa lutut macam haram.

2 comments:

MOFASAD said...

tak g urut kah?

atynroslan said...

urut lagi bahaya :/
sbb pendarahan tu kat dalam.