chapter 20; God created me with love.

17 July 2010

eclipse

damn la. nak tengok cerita ni tak jadi pulak. aku dah siap pukui 2. pukui 4.30 baru cakap cancel tak jadi. naseb sebelom aku lalui detik detik kecewa ni, aku tengok semanis kurma. ustazah tu cakap kalau kita kawal kemarahan, syurga menanti kita. aku nak syurga, jadi aku cancelkan kemarahan aku dengan pi main gitar kat luar rumah, makan roti laju laju, tarik telinga betty banyak kali, tukar channel astro sampai pening, pakai kasut tumit tinggi, main badminton tibai laju laju.

tengah aku seronok main badminton, jiran aku lalu nak pi pasaq malam. boleh pulak dia keluarkan ayat jiwang kat aku :

 " main raket ka ? "

ERRR. ya saya main raket menggunakan badminton. sangat seronok dan saya sangat enjoy! enjoy lah sangat..

2 comments: