chapter 20; God created me with love.

02 July 2010

Dulu lain, sekarang lagi lain

Dulu kawan rapat. Bermula di Ms. Aku add dia, dia approve kan aku. Seronok. Dapat kawan lagi satu. Sekolah sekali tapi tak pernah tegor sapa. Lepas tu kami mulalah berbaik baik, setiap kali aku online, mesti dia tegur, kawan kan.. Tapi sayang, masa perkenalan aku dengan dia terjalin selama kami bercuti. Masa bulan Dis la.

Tak tau macam mana, tiba tiba hubungan kami renggang. Semua ni angkara blog lah. Sebab aku tengah addict dengan blog, aku terlupa ada lagi kawan aku dekat Ms yang terasa. Lepas aku terangkan kat dia, dia masih tak paham keadaan aku. Dia delete aku, dia buang aku dari hidup dia. Takpa, aku tak kisah. Tapi sedikit rasa sedih timbul dalam hati, sebab dia baik.

Tak palah, lupakan dia. Masa buka sekolah, aku cari dia. Okey aku jumpa. Tapi malu nak tanya kenapa dia delete aku dari friends dia ? Apa salah aku ? Aku cuma tak sempat nak balas komen, dah membuatkan dia marah.

Sekarang dah tak sama macam dulu. Sekarang bila berjumpa, kata kata kesat akan terdengar antara aku dengan dia. Aku tak tau kat mana silap kami. Biarkan dia hidup dengan cara dia, aku dengan cara aku. Lantak hang lah babi! HAHAHAHAHA.

Punca pergaduhan bermula dari dia. Sapa suruh hang ludah bila kita selisih ? Nak sangat hina aku, mai hina depan depan. Dasar cilanat. Tolak aku pun aku takkan jatuh la. Setakat hang aku langsung tak heran. Anak gajah hitam! BOOO~

1 comment:

Farid MOFASAD said...

hamboi~

kasar tol!





prrrrrutttt