chapter 20; God created me with love.

28 July 2010

blog aku simple sangat ?

blog aku simple sangat ? ramai dah orang teguq. aku masih buat tatau ja. malas lah nak edit itu, edit ini. rimas tau dak ? aku dah lama dengan blog, aku tau yg mana elok, and yang mana tak elok utk blog. ada blog yg aku terjah, simple dan kemas, macamtulah aku nak.

ada blog yg aku masok, kelam ja. ada blog yg aku masok, SEMAK YARABBI! aku benci gila kalau pi blog yg banyak sgt harta benda. macam lagu, picture size besaq banyak banyak, iklan, jam, email bertaburan, animated, cursors, blablablabla. loading punya lama, entry pun sikit sikit ja bagi. kena pulak owner tu buat shoutbox lekat kat dinding screen ni lagi aku tension. lembab nak bukak!

jadi konklusi entry ni aku nak bagitau, yg mana rasa blog dia semak, boleh retiaq pi tebas bagi cerah sikit. sampai tak nampak apa, loading pulak lama. sakit hati tau dak tunggu loading lama lama. aku cuma sarankan saja, sapa pijak taik kucing, dialah terasa busuk dan kotornya. :)

notakakitanganatynroslan: lantak ahh blog aku rapi sangat pun! HEHE

1 comment: