chapter 20; God created me with love.

27 June 2010

sayang hang kalau baca

HAHA , title memang tak boleh blah gila. Sayang hang gak aih walaupun hang tak mau tak baca entry kali ni.

Baru balik dari shoppin, tasik, kedai kucing. YEAY! Beli tali panjang untuk kucing kucing sekalian alam. Tali panjang yg boleh bawak Ben, Bonny & Chibi jalan jalan kan. Muka Chibi macam tak sabaq ja tunggu petang esok. HAIH, kalut.

Tadi masa shopping, cari benda lain, tapi beli yang lain. HAHA, beli cardigan kottt. WEE~ Syok gila, rasa dunia macam aku punya, sebab cari lama dah, dapat pulak kaler yang aku suka. Rasa macam nk ciom mama lajulaju. HAHA LOL!

Sekarang rasa benggang ja bila nak online. Sikit sikit mama nk guna, tapi yang paling terasa pulunnya ABAH la, qeja nak main game ja lepa duaorang. Haih. Nak kata apa lagii kan. Kena bagi jugakla. Tu yang aku update malam malam ni. Panas betui, tak palahh, mengalah pi lahh, satgi kata apa pulak..

Esok sekolah. Nak tau apa dak ? AKU FCUK GILA CIKGU SAINS. SATU PERIOD TAK CARI PASAI TAKLEY KA ? HARAM BETUI. Panas ni weyhh. HAHA, :p

2 comments:

Farid MOFASAD said...

hormat orang tua :)

atynroslan said...

huu~ geram taw dakk. dea jahat dgn kami. dh ajaq tak paham paa. :P