chapter 20; God created me with love.

08 June 2010

Dear Guest!

Ada guest tulis something kat shoutbox aku. GREAT, dia kritik! Aku suka sangat dengan kritikan. Terima kasih guest, kenapa tak letak url & nama u sekali ? I nak kiss u laju-laju lah.


Okey, mulai hari ini aku akan pilih tarikh-tarikh yang sesuai ja yang boleh aku merungut. Ok guest ? 
Act aku rasa blog tempat kita luahkan apa-apa saja yang kita rasa kan. Betol aku cakap, bila dah publish tu, rasa kepuasannya cukup memuaskan. Rasa macam beban yang aku tanggung tadi, berkurangan sikit.
Tapi takpalah, orang dah tak suka kita post entry merungut lagi, kita bagi yang happy-happy sikit.
Lepas ni kalau ada orang kritk pasal entry-entry aku happy ja, memang orang tu nak makan sup kaki aku gak kan ? By the way, i tak sangka ada jugak orang suka baca blog i nyahh, makkk terharuuu!!! HAR HAR HAR  ( gelak jahat bak kata jiran aku ) =P

7 comments:

Anonymous said...

Hello! Can you tell me how i can register mail at google [url=http://google.com]google[/url] http://google.com

Anonymous said...

casinos quebec or [url=http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/1816248.page]center stage kewadin casinos[/url] or mississippi casinos tunica

Anonymous said...

cheap viagra prescription online [url=http://www.buy-cheapest-viagra.co.uk/cheap-canadian-viagra/]5 cheapest viagra substitute sildenafil[/url] cheapest brand viagra

atynroslan said...

errr. what r u talking about ?

Anonymous said...

hi all
http://www.tor.com/community/users/ranarocom1975
http://www.tor.com/community/users/grunmacramor1976
http://www.tor.com/community/users/verkpurenvi1985
http://www.tor.com/community/users/hevwildverde1972
http://www.tor.com/community/users/licomgali1982

Anonymous said...

Hello! Can you tell me how i can register mail at google [url=http://google.com]google[/url] http://google.com

Anonymous said...

сигареты с изображением балерины балабаново покурить извеков