chapter 20; God created me with love.

26 June 2010

correction

Meluat gila aku kalau kena buat pembetulan lepas dapat paper. Paper lain tak kena buat pun, tapi cikgu sejarah macam tau tau ja sejarah kami bakal failed, dan dia pun decide la nak buat pembetulan. Hampeh betui la. Naseb aku salah sikit ja paper 1, kalau banyak jenuh kena buat. HAIYA.

Semalam abah cerita yg dia pi kedai kucing dengan Pakcik Mat. Then pi tengok kucing kucing yg dijual kat belakang. Abah cakap ada sekoq kucing tu bila orang panggil BABY, dia keluarkan lidah dia. Then panggil utk second time, dia tunjukkan gigi dia. HAHA, how cutee!!! Geram aku kalau ingat balik. Abah cakap kucing tu hidung kemek, yela kan, kucing parsi. Still baby kot. OMGG, i nak sangat kucing tu. HUH, pandai memang la pandai, harga pun lagi PANDAI , RM 900.00 !! 

Nak sangat ? Pi lah beli..

2 comments:

Rowena Chasez said...

giler r...
kucing sampai rm900..
huhhh...
better simpan wat benda lain..

atynroslan said...

rowena : haha, taw xpa. tp comel gila laa. rasa cam sepak laju2 ja. tmbh pulak hrga dea kan, rasa cam nk tikam ja. hahaha :P