chapter 20; God created me with love.

17 March 2011

Oh please penting sangat ke kamu tu?

Assalammualaikum.

Menyirap darah bila buka blog someone, oh mungkin something! Saya sangat geram sebab sangat terkena dekat batang hidung diri sendiri.

Lepas update blog, tak salah kan share kat wall FB ka, Twitter ka, Babun ka, Babi ka. Haaaa kan saya dah mencarut. Pfft!

Saya rasa sangat tidak kisah kalau blogger lain nak share new posts dekat wall depa semua. Salah ka? Tak boleh buat macam tu ka? Diharamkan ka buat macam tu? NO SAYANGGG, TAK SALAH LANGSUNG!

Share lah sebanyak mana pun. Si Mark tu tak marah pun. Bukan FB tu abah dia punya! Haaaaaaa. Jadi jangan malu nak share kat wall. Kalau dah rasa tak tahan sangat dok tengok saya publish kat wall, please lah remove saya dari FB awak ye, perempuan.

Sharing is caring kan? Tak bermakna kalau dok share kat wall, takda readers! WTF?!

Oh saya marah sudah.

P/s : Rasa dah tak mau guna "aku", nak guna "saya". Lebih sopan bukan? :)

Kbye!

4 comments:

Nurnajwa said...

Yes , diorang anat amat menyakitkan hati ><

Atyn Roslan said...

hai najwa!
ye tahu tak pa.
tak salah kan kalau nak share?
;)

HONEY madu said...

sape la tu... suka hati la nk buat ape pon. menggedik btul! hmm, nasib baik aku dh deactive account fesbuk. keh³. :D

Atyn Roslan said...

Hai Honey Madu!
Adalah budak tuuuuuuuu.
Tension kotttttt.
Pfft!
:)