chapter 20; God created me with love.

09 December 2010

Permission nak keluar rumah.

HELL-O

Lepas baca status kawan aku dekat Facebook, tiba-tiba idea nak update blog datang mencurah-curah. So boleh kongsi sikit dengan korang semua kan.

Barang sesiapa yang terasa dengan benda yang aku nak cakap ni, baguslah. Aku sarankan kau cepat terasa sikit dengan benda ni. Bak kata pepatah, siapa yang makan capati, terasa kenyangnya.

" U, i nak keluar teman kawan i pergi kedai makan depan tu beli bola snooker."

" Ngan sape? "

" Kawan i lah . Boleh x ? "

" Ergh dok rumah je ok! Jgn kluar, i xbagi! "

" Okaylah~ ".

Sedangkan parents bagi, ni bf/gf dia tak bagi. Memang macam siot la. Apa-apa sikit mintak kebenaran. Dia tu sapa? Memang dah konfem sangat-sangat jadi pasangan hidup ke?

Macam takda privacy kan? Nak buat apa sikit kena mintak 'green light' dulu dari si dia. Oh please lah, aku rasa macam bodoh je.

Okay bye.

3 comments:

Aweyn said...

haha. tu baru staus gf/bf..
cuba kalo da sah jadi suami isteri...dok rmh je la..tkongkong gile

Lady not Gagap said...

ahaha. lagi lah kan? silap2 haribulan kita nk balik jmpa parents pun tak bagi.

eeee mintak simpang!! :D

♥WAN NURNABILAH♥ said...

haha! betul2. dia pun belum tentu dengar cakap kite if kite suh. so the moral of story if dia xbagi, tp parent kite bagi bik dgr ckp parent je :)