chapter 20; God created me with love.

27 December 2010

MONday!

Assalammualaikum.

Okay, Chibbi dah dikasi kan. So sekarang ni dia tengah pening-pening sebab ubat tu masih bertindak lagi kot. Kesian tengok dia, jalan dah tak betul. Sekali tak sekali, lawak pun ada.

Pagi tadi pukul 8.40am gerak pi Alor Setar dengan along & Chibbi. Bila sampai je tak boleh masuk lagi bilik bedah tu, sebab ada kucing tengah operate. So tunggu punya tunggu sampai dia panggil. Agak lama lah jugak, but it's okay sebab ada kucing yg comel lain boleh main! Hehehehe.

Along tak masok pun dalam bilik tu. Aku je masuk tengok macam mana dorang kasi kan kucing. So far, aku tak lerr terpengsan lagi. Hahaha! Sebelah Chibbi, ada kucing lain tengah operate perut, sebab lemak banyak sangat, aku tengok je, kuatkan semangat aku? Hee!

Lepas 10 minit, Chibbi siap! Yeay! Semua orang tengok Chibbi, tapi Chibbi pengsan la, tak dapat Chibbi nak salam-salam dengan kawan-kawan dia kat situ! Hmm :(

Okay, sekarang Chibbi dah sedar, cuma masih khayal. Btw, Chibbi sangat kuat. Lepas dia sedar, dia terus nak berjalan ke sana,ke mari. Hm, sayang kamu budak busuk! :)

Okay bye!

2 comments:

Kasim Ahmad said...

siapa chibbi? kucin eh

Atyn Roslan said...

kassim ; yeah kucing! :D