chapter 20; God created me with love.

26 December 2010

Kembali ke Sekolah!

Assalammualaikum.

Alhamdulilah Chimok dah sihat! Yihaa~ Abah cakap kalau dia sihat, abah nak buat kenduri sikit. Keterlaluan kan? Haa tapi macam tu lah perangai En.Roslan kita. Hahahaha!

Okay, satgi turn Chibbi pulak nak pergi buat rawatan kat Klinik Haiwan. Chibbi sihat ja, cuma nak tambah lagi bagi lagi 'sihat'.

Okay, stop cerita pasal kucing. Hm, sekarang mood 'Balik Ke Sekolah!'. Memang tak sabar gila lah kan, nak bergelar senior. Hahaha. Tapi macam tak caya pulak dah nak habis sekolah. Aku rasa macam kelmarin baru abah hantar aku kat sekolah rendah. Hm, rindu beg Hello Kitty colour kuning tu!

Hm, barang sekolah tak beli lagi. Mama cakap nanti. Wait jela kan? Btw, selamat kembali ke sekolah!

Ok bye!

2 comments:

Ryn(^,^)Nas said...

sek lambat lagi...( huuuuu...lagi seminggu je...lambat apenyer..)haha...

p/s = sy da abes skola...hahaha =P

Atyn Roslan said...

elehh. suka lah tu habis sekolah dah? hahahaha.

lepas ni buleh bgun lmbt lah kan? hm. atyn kena bgun awai.

hish, btw, xsabar!! heeee :D