chapter 20; God created me with love.

24 September 2010

benci jadi sayang

Hello guys. Aku gembira sangat2 bila sekarang aku dah okey dengan semua jiran2 aku. Aku tarik balik entry Jiran Durjana aku yg dulu. Masa tu aku taip ikutkan hati setan aku ni. Maaf sangat2.

Aku rasa Ramadan & Hari Raya tahun ni memang cukup bermakna. Setiap kejadian penuh hikmah. Aku mengaku, ayat Hari Raya Hari Mulia. Memang betui2 ada spirit. Semua tu memang terjadi.

Setiap hari aku cerita kat Nad, yg aku happy sangat sebab jiran2 aku semua dah cool dengan family aku. Even before this pun ada masalah, selama bertahun2 aku tunggu saat tu, 1Aidilfitri & 18 Sep semua benda tu terjadi. Aku tak kisah kalau Nad dah muak dengar semua tu, yg aku tau aku happy.

Bila aku dengar lagu ni, mesti aku sebak. Aku teringat Ramadan la. Memang banyak meaning. Terima kasih Allah.

2 comments:

Am said...

kenape kenape

atynroslan said...

baca la entry tu syg. :D